Vardagsliv

Utan nät, igen!

Av
den
6 februari 2012

Så var det dags igen!

Imorse, precis när jag skulle sätta mig och jobba vidare med en hemsida, dog nätet.
Efter en koll ute i hallen (och några tankar i huvudet; har vi betalat räkningen? har proppen gått? kan det vara strömavbrott?) så insåg jag att “modemet” var kolsvart (vanligtvis så lyser det en hel drös med lampor på den).

Det har varit så en gång tidigare och då var det fel på strömadaptern så jag kilade över till Ulla och lånade hennes men det funkade inte heller.

Jag fick ringa Kopparstaden och sen till Alltele för att göra en felanmälan, som nu ska skicka ärendet vidare till iTux som är leverantör av nätet. Och de ska i sin tur skicka ut en tekniker.

Vi har haft med iTux att göra tidigare och det gick ju sådär… så jag är inte speciellt hoppfull.
Enligt Alltele skulle det ta 3-4 arbetsdagar innan teknikern kom.

3-4 dagar UTAN INTERNET! MINST! Gaaah! 🙂

Nu kan jag i och för sig surfa via telefonen och iPaden men jag kan inte jobba och jag behöver jobba!
Och vad ska jag annars pyssla med hela dagarna? Jag kan ju inte direkt ägna mig åt städning och donande här hemma för om vi ändå ska flytta om ett par veckor så känns det rätt meningslöst.

Vi var nyss till grannen och lånade deras “modem” för att testa men det verkar vara så att de är programmerade för varje lägenhet så det skiter sig det med. 🙁

nu ska jag ladda ner en film och lägga mig i sängen och glo på (haha det där var ju kul! Ladda ner…)

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
3 kommentarer
 1. Svara

  mamma

  6 februari 2012

  Det finns en fantastisk arbetsplats i pörtet i Björsjö. Utsikten kommer på köpet, liksom trevligt fikasällskap, kanske middag också kan vaskas fram. Så, välkommen till kontorshotellet i byn där all teknik fungerar! Några dagar här hos din egen mor vore väl inte helt fel…
  Puss :kiss:

  • Svara

   Saija

   7 februari 2012

   Haha tack för erbjudandet. Går det en direktbuss tro?
   Njä jag måste ju stanna hemma så jag kan öppna för teknikern som kommer, nån gång, förhoppningsvis…
   Tack ändå, puss

   • Svara

    mamma

    7 februari 2012

    Bah, du har ju tre ungdomar i huset och dessutom en alltid olåst dörr…bara undanflykter kära du. Glöm nu inte att hojta till direkt när du kommer hem från BB med bilder! Är ju såå nyfiken :4:

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 72
 • 764
 • 429 461
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök