Vardagsliv

Uscha vilken natt och morgon

Av
den
10 december 2009

Somnade i soffan ganska tidigt igår kväll, helt slut! Simon låg bredvid mig och pluggade. Vilken hjälp jag var! 😡

Vaknade klockan ett inatt, fullt påklädd och Jonas låg i soffan och sov. Väckte honom och la oss “på riktigt”.
Kunde inte somna, vände och vred mig i flera timmar. Vaknade till och från med en himla huvudvärk men var för trött för att gå upp och ta en tablett.

Vaknade med jordens huvudvärk imorse. Nu pimplar jag kaffe och har tagit en Voltaren så jag hoppas att det släpper snart.

Inte blev det bättre av en massa bråk med Benjamin! 😕
Ungen vägrar ju att kliva upp på morgonen! Jag blir gaaalen!
Nu får han lägga sig en timme tidigare på kvällarna men det hjälper inte… Idag ska jag plocka bort hans dator. Kan han inte komma i tid till skolan på morgnarna så ska han inte få ha datorn heller! Inte så länge han är otrevlig mot mig heller!
Nu är det skärpning!

Idag jobbar jag förmiddag. Efter jobbet ska jag åka direkt till Paulinas skola på utvecklingssamtal.
Sen ska jag hem och ta en promenad med Maxi och vila en stund innan jag ska åka tillbaks till jobbet.

Vi ska ut och äta med jobbet ikväll – trevligt!

Nä, dags att åka till jobbet…

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
3 kommentarer
 1. Svara

  morsan

  10 december 2009

  😀 Lycka till !

 2. Svara

  Maria

  10 december 2009

  Helt rätt. Datorn är ingen rättighet utan en förmån i den åldern. Och sköter han sig inte så blir det konsekvenser.

 3. Svara

  Milo

  11 december 2009

  Uscha… inget vidare med trotsiga barn…

  Puss å kram 😯

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 81
 • 764
 • 429 484
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök