Av
den
4 oktober 2020

Vi kom till dagavdelningen på förlossningen klockan åtta, vi fick ett rum och de satte CTG på magen, tog blodtryck och satte på henne ett ID-band.
Klockan nio skulle läkaren komma med det dröjde ända till elva och då kom hon bara för att tala om att de inte kunde sätta igång Paulina idag pga överbelastning.

Läkaren gjorde ett ultraljud för att se att allt var ok vilket det var och sen fick vi åka hem.

Imorgon bitti klockan åtta ska hon ringa tillbaks och höra om de kan ta emot henne under dagen.

Sitter och glor på TV och bara väntar och väntar…

Besvikelsen!
Först blev vi lovade fredag, sen söndag och nu KANSKE måndag.
Bebis mår bra men det här velandet tar på psyket.

Vi hade massor av packning med oss och hade tur att Jenny kunde köra oss både dit och hem men imorgon jobbar hon och vi måste åka taxi (eller ta bussen) Måste först googla på om vi kan sätta fast babyskyddet utan bas eller inte. Basen väger ton!

Dagen har varit såååå seg!
Jag har legat och glott på Greys och TikTok och inte haft någon lust eller energi till något annat alls. Och tiden går sååå långsamt!

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  Carola

  4 oktober 2020

  Näe vad surt 👎🏻 Hur hade dom gjort om hon kom in med värkar då, hade dom skickat hem henne då med?? Tycker dom kunde låtit er vara kvar och satt igång henne. Fy vad tufft. Hoppas verkligen dom tar emot er imorgon. 🤗

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 12
 • 1 771
 • 432 058
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök