"Jobbigt" Vardagsliv

Uppskattning, AW och nytt hår

Av
den
1 juli 2019

I fredags fick vi ett bud till jobbet, två jättetårtor till vårt team på Kundtjänst, från en av våra favoritfastighetsskötare som nyligen slutat. Mums, så himla snällt!

Det blev en lite plötslig spontan utgång i fredags, jag hann bara hem för att rasta Daniel och byta om lite snabbt och sen slängde jag mig på bussen till Borlänge igen.
Jätterolig kkväll, mindre rolig dagen efter och när jag kollade kontot 😝 Drinkar och Blackjack är INTE billigt!

I söndags var det äntligen dags att få  håret och nu är det långt igen. Skönt att slippa dreadsen faktiskt, jag gillar dem men det gör ont att sätta i och det är en ganska dålig kombo med dreads och sommar, sol och bad. Jag hoppas att jag kan sköta om löshåret så att det håller ett tag.

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 100
  • 749
  • 430 000
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök