Vardagsliv

Uppesittarkväll

Av
den
25 december 2016

I fredags jobbade jag heldag och när jag slutade halv fem stod Dan och Paulina och väntade på mig utanför jobbet och vi åkte till Ica Maxi i Falun för att handla. Där var en hel del folk, som förväntat, men med självscanning gick det hyfsat smärtfritt ändå.

Tyvärr fanns inte allt jag hade skrivit upp på listan och för mig är det ingen jul utan gravad lax, senapssill och julost så vi begav oss till Ica i Bojsen, sen Willys och till sist Lidl och sen hade vi äntligen fått ihop hela vårt julbord.

Åkte hem och lassade ur bilen, packade in allt i kylen och började förbereda kvällen. Dan åkte och hämtade Simon vid resecentrum.

Vi (jag och Paulina) spelade självklart Bingolotto. Jag spelar Bingolotto EN gång per år och det är på uppesittarkvällen, så det hör liksom till. Vi vann såklart ingenting, det hör också till (tydligen)

Kvällsmys med Bingolotto, tända ljus, skinkmacka och julmust.

Lilla granen med tända ljus, polkakäppar och några paket till pojkarna under.

Min uppesittarkvällklädsen, pyjamas och raggsockor, sååå himla skönt!

En trött liten kille

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  Maria

  26 december 2016

  Jag hade tur alltså. Handlade på Ica Maxi i Borlänge och det fanns tack och lov gravad lax. Köpte på mig flera paket så nu kommer jag att äta det titt som tätt fram till efter nyår.

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 189
 • 1 854
 • 401 065
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök