Vardagsliv

Unnade oss en burgare

Av
den
9 december 2011

Tänk, för bara ett halvår sedan kunde vi äta ute hela familjen flera gånger i månaden utan att ens tänka på hur dyrt det faktiskt är. Idag är jag glad då Jonas och jag kan smita ifrån och köpa oss en varsin 10-kronors burgare! Vilken vändning!

Men, det gör inte så mycket. Visst är det trist att hela tiden vara pank och få vrida och vända på slantarna, att inte kunna följa med ut och ta en öl osv. Men jag MÅR så mycket bättre kroppsligt så det känns ändå som att vi gjorde rätt, valde rätt väg, just för tillfället…

Idag fick vi in lite extrapengar på kontot och visst hade det varit skojigt att shoppa loss eller unna sig något nytt men nu fick pengarna gå till “nyttigheter”.
Vi fick låna Mias bil idag igen *tack älskade du* så vi passade på att åka och storhandla mat. Såå skönt när kylen är full och vi har planerat den närmsta veckans mat!

Jonas och jag unnade oss en varsin cheesburgare på McDonalds innan vi gick in för att handla. Vi hade inget bröd hemma imorse så det blev vår “frunch” och det är ju alltid bra att äta INNAN man handlar, annars blir det lätt så att det hamnar en massa onödiga saker i varukorgen, bara för att man är hungrig. 😉

Hämtade ut ett paket med lite “små kläder” åt en viss liten prinsessa, men nu räcker det. Jag kan inte lägga ut pengar som vi knappt har om det ändå inte blir uppskattat.

Fikade med Mia på eftermiddagen och lagade Wraps till middag.
Om en liten stund är det Idolfinal men jag tror faktiskt att jag stannar här vid datorn, jag hör ju hur de sjunger från vardagsrummet iallafall.

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 72
  • 764
  • 429 461
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök