Hälsa & Livsstil

Under skalpellen igen

Av
den
11 januari 2017

Jag har varit på ett återbesök för att fylla i ögonbrynen. Eftersom det var ett återbesök så gick det hela lite fortare den här gången men lika smidigt. På med bedövningen, vila en stund och sen fyllde Antonia i där det behövdes. 45 minuter senare var jag klar och nu dröjer det ungefär ett år tills jag måste fylla i dem igen.

Jag anser fortfarande att det här är den bästa investeringen jag gjort för min egen skull på åratal!
Jag är grymt nöjd med brynen men framförallt nöjd över hur mycket det faktiskt har underlättat livet för mig.

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 214
  • 2 467
  • 406 130
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök