Vardagsliv

Typisk måndag

Av
den
24 april 2017

Längtar tills träden är gröna och himlen är blå!

Alltså, roligare kan det ju vara…

Vaknade av väckarklockan kvart i fem imorse, efter ungefär 4 timmars sömn! Mensvärk och allmänt orolig 😳

Började klockan sju och första halvtimmen var lugn. Vid halv åtta brukar det dra igång ordentligt och ringa som tusan, så även idag, men… Vi kunde inte svara! Något fel på hela växeln gjorde att vi inte kunde ta emot några samtal. Ganska frustrerande då man ser kön växa! 😬

Efter ett tag lyckades vi gå runt problemet men jobbade med en jäkla kö hela dagen.
Kom hem, tog ett varmt bad och började gå igenom en massa tråkiga papper. Nu, flera timmar senare, är jag äntligen klar! Varför ska man samla allt på hög i en hel månad för??
Det blir en del ändringar och papper som ska fixas i och med Paulinas 18-årsdag.

Var ute på en promenad med Daniel och det var INTE alls skönt! Det blåste isvindar och nu snöar det för fullt. De har varnat för 1-2 dm snö under det närmaste dygnet. Vafan!!!

Nu ska jag parkera rumpen i soffan resten av kvällen. Vovve kommer att få gå ut på baksidan. Och sen ska jag försöka få en hel natts sömn för imorgon väntar ännu en lång dag på jobbet. Ja hela veckan är lång men på fredag efter jobbet drar vi på kryssning och det ska bli kul (om jag inte sover bort hela resan!)

 

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 226
  • 2 467
  • 406 545
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök