Semester/Resor Tunisien 2014

Tunisien – Hammamet

Av
den
16 januari 2020

Våren 2014 åkte Tobbe och jag på en resa med Detur till Hammamet i Tunisien.
Vi tänkte först åka till Turkiet som vi besökt året innan men sen tänkte vi att det kunde vara kul att besöka och se fler platser.

DSCN7207

Hotellet vi bodde på var jättebra och det kan jag starkt rekommendera. Och tur var väl det, för det fanns egentligen inte mycket annat att se eller utforska.

Hammamet var en väldigt sliten och skitig stad och jag tyckte inte om att ens gå utanför hotellområdet. Standarden upplevdes som väldigt skiftande, varannat hus och butik såg lyxigt ut och varannan var ett ruckel. Det låg sopor överallt, längst med vägarna, i träden, utanför butikerna…
Tur vi hade All Inclusive för jag hade verkligen inte velat leta matställe i Hammamet.

Försäljarna var lika jobbiga som i Turkiet och vi besökte knappt några butiker på grund av det eftersom vi båda har svårt att handskas med det. Kan man inte pruta och stå på sig kan man lätt bli grundlurad.

En dag åkte vi till djurparken Friguia och det var ett trevligt avbrott i det ganska kassa vädret. Jag kan rekommendera ett besök där, halv- eller heldag, tillsammans med researrangören eller på egen hand.

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 192
  • 894
  • 431 718
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök