Hälsa & Livsstil

Tröttnat på att färga

Av
den
17 augusti 2014

Nu har jag lessnat på att behöva färga håret svart varannan vecka så nu ska det få bli helt grått!
Haha jag har ingen aaaning om hur det här kommer att sluta men blir det förjävligt så är det väl bara att slänga i en svart färg igen då.

Det behöver inte vara fult med grått men jag vill nog piffa till det lite genom att ha i silverfärgoch gärna lite svarta slingor.
Ska beställa lite färg så fort jag fått in pengar…

Funderar även på att låta håret växa ut under vintern, jag kan ju gömma mig i mössa!

Vad tror ni, är det helt galet?
Skit samma, jag gör det ändå, haha…!

Lite längre grått hår…
gratt_langt

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  17 augusti 2014

  tänk, du kanske rent av blir lika snygg som din morsa i håret… :kiss:

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 138
 • 759
 • 430 856
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök