"Jobbigt" Hälsa & Livsstil Vardagsliv

Trötter, wokmiddag och lite höstplaner

Av
den
30 augusti 2018

Blev uppringd av min kollega Simon när jag satt på bussen imorse, Telia hade kopplat tokigt och vi fick in fel samtal på nya kunden. Istället för samtal från Solna stad så fick vi in samtal från föräldrar som skulle sjukskriva sina barn! 🤪 Hoppsan!

Det ordnade sig under förmiddagen och dagen rullade på men tyvärr är inte alla tekniska bitar lösta än. Det ligger inte på oss så vi får helt enkelt gilla läget.

Framåt eftermiddagen var jag så trött så jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Jag sover så himla dåligt. Eller rättare sagt, jag har svårt att somna. Jag kan ligga i 3-4 timmar varje kväll och bara vrida och vända mig och det börjar tära nu. Det i kombination med mycket på jobbet, mycket nytt att fokusera på, blir jobbigt. Jag vill bara kunna sova! Grejen är att jag är trött, såååå trött, men det bara går inte.

Jag åkte hem någon timme tidigare från jobbet. Jag har en del timmar att ta ut och det är perfekt såna här gånger.

Hann knappt innanför dörren innan jag slängde mig ner i sängen med en filt men även fast jag var så trött så jag knappt visste vad jag hette så hade jag svårt att somna. Slumrade nog iallafall till lite.

Gick upp vid sex och började laga mat. Wok med vannameiräkor. Sååå himla gott! Jag la ner räkorna i en mix av sesamolja, sambal oelek, vitlök och röd currypasta och sen stekte jag dem och la åt sidan. Sen stekte jag wokgrönsaker och purjolök, hade i kokosmjölk, mer sambal, lite teriyakisås och röd curry, bambuskott och minimajs. Kryddade på ännu mer och la i räkorna. Sååå gott!

Städade ihop, gick ut med vovven, tog en dusch och satte mig i soffan, tände lite ljus och började planera en kryssning. Jag vill ha något kul att se fram emot.

När man inte har en egen brasa så får man skaffa sig en fejk.

Nu väntar sängen, igen. Snart är det helg! 😀👍

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  mamma

  30 augusti 2018

  Du är helt enkelt övertrött, då blir det så där. Inte konstigt alls med allt nytt som snurrar i huvudet. Läsning hjälper säkert, så satsa på det, o kanske en kopp kamomillté, det dricker jag ibland. Har nu meddelat mina vänner att jag skjuter upp min resa till lite senare. Har fortfarande inte fixat någon kattvakt, o Hasses schema vet ingen hur det ser ut. Nu är han i Sundsvall ett par veckor… Min bästa bloggkompis i Stockholm, Sylvia, som jag träffade förra året när jag var hos Simon, hon fick ta farväl av sin vovve idag. Han var 14 år och hade börjat få mer o mer problem med analsäckarna…Usch började tänka på Maxi, på Blinka som strax fyller tolv o också börjat ha problem även om det än så länge bara är en gång. PUSSOKRAM😍

 2. Svara

  Telia Kudservice, Joel

  3 september 2018

  Telia är minst sagt toker i sällskapet! Har vi lyckats rätta till det ännu? Annars vill jag gärna se att du kontaktar oss på Telias Facebook sida så sätter vi tänderna i detta på direkten. Förövrigt så tycker jag du ska avsätta tid där du får agera trötter i vårt dvärgpack! Nu när hösten kommer så behövs all energi för att tackla kyla och mörker. Hoppas verkligen du får sova gott i natt, det förtjänar du vännen(L)

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 191
 • 1 854
 • 401 073
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök