Hem Ljuva Hem

Tripp till Borlänge

Av
den
27 juli 2014

Igår åkte vi till Borlänge, jag, Tobbe, Paulina, Simon och Carina. Vi började med Kupolen och New Yorker där Simon hittade lite kläder.

Gick vidare mot IKEA där jag köpte en lampa till vardagsrummet, krukor, några blommor, en ampel, en fjärrkontrollficka, en matta, en gardinstång med beslag och så en massa värmeljus såklart.

Sen gick vi vidare till Rusta där vi bytte ut kolsyrepatronen, mot en TOM, visade det sig! :ojoj:
Mattan jag ville ha var slut men jag hittade gardinkapporna jag ville ha, ljusbollarna, vit färg till hyllan, rollerset och grå färg till väggarna.

Därifrån åkte vi till Biltema och jag fick springa in och köpa etanolkaminen som jag så länge velat ha. Nedsatt från 599:- till 199:-! :thumbsup:

Hittade även 2 fina betongljusstakar i olika längder och blockljus som jag köpte.

Simon trivdes på barnavdelningen på IKEA!
20140726_140831 copy

Innan vi åkte hem stannade vi en snabbis på Dollarstore där jag hittade etanol till nya kaminen.

Väl hemma satte jag upp de nya gardinerna och försökte koppla in lampan. Det gick sådär… Efter att ha smällt 2 proppar gav jag upp, jag måste ha kopplat fel?

Hmmm… Jag som trodde jag hade en yrkeskarriär som elektriker? :tunga:
20140726_182148

Efter några timmar hemma gick vi till Carina och Peter där vi blev bjudna på grillat, sååå gott!
Tobbe gick ut med sin morbror och kompis så vi gick hemåt vid niotiden.

En promenad som tog sitt lilla tag eftersom halva vägen fullkomligt KRYLLADE av söta små grodor! Varken jag eller Paulina ville ju trampa ihjäl några så det blev en LÅNGSAM promenad sick sack på gångvägen. :ehum:

Simon håller i 2 av 10.000 grodor
20140726_211809 copy

Sov som en kratta även inatt. Eller sov… jag kan inte somna! Sååå frustrerande för jag är verkligen trött men det värker i kroppen, det är varmt och jag har myrkrypningar i benen.
Vid fyratiden inatt lyckades jag iallafall somna och sov till elva imorse.

Carina och Peter kom förbi och Peter kikade på min lampinstallation. Jag hade inte gjort fel! Den var bara isatt fel i kontakten i taket! :thumbsup:

Nu har jag precis målat klart första lagret på hyllan som ska stå där sängen står idag. Ikväll eller imorgon målar jag det andra lagret och jag hoppas att det blir okej.

Förebild
hylla

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 211
  • 2 467
  • 406 095
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök