Utmaningar

Tre saker som alltid finns i min-mitt…

Av
den
24 maj 2009

Kylskåp: Mjölk, smör och saft
Frys: Is, bröd och köttfärs
Skafferi: Kaffe, canderel och bröd
Handväska: Plånbok, mobil och cigg
Sminkväska: Puder, ögonskugga och mascara
Badrumshylla: Deo, spray och vax
Förråd: Gammal skrivare, gammal barnvagn och gamla datorchassin
Hjärna: Ekonomi, jobb och barn
Jackficka: Bajspåsar, småpengar och tandpetare
Kryddskåp: Salt, svartpeppar och vitlökssalt
Barskåp: Dooley´s (har inget mer)
Köksbänk: Vattenkokare, kaffeburk och hundgodisburk

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 156
  • 739
  • 403 003
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök