Utmaningar

Tre i veckan

Av
den
16 februari 2009

Hur mycket är klockan?

1. Hur ofta kontrollerar du hur mycket klockan är?
2. Är du tidig, punktlig eller ständigt sen?
3. Är du högerhänt och har klockan på vänster hand eller tvärtom? Eller har du den någon annanstans?

Mina svar:

1. Ganska ofta faktiskt. En ganska dum ovana som bara gör en stressad.
2. Jag strävar alltid efter att vara punktlig och jag hatar att komma försent!
3. Jag är högerhänt och om jag skulle ha en klocka skulle jag ha den på vänster arm.

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  Maria

  16 februari 2009

  Punktlighet är en dygd 🙂

  Ha det så gott, mvh Maria

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 47
 • 1 752
 • 392 793
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök