Utmaningar

Tre i veckan

Av
den
26 januari 2009

Kom ihåg!

1. De säger att elefanter aldrig glömmer. Skulle du du säga att du har ett minne som en elefant eller en mygga? Som en mygga helt klart!
2. Vad för något har du otroligt lätt att komma ihåg? Jag minns ansikten. Inte nödvändigtvis varför jag känner igen dem eller varifrån, men ATT jag känner igen dem vet jag. “Värre” blev det efter att jag började jobba i butik. Man stöter på “kända ansikten” överallt.
3. Vad för något har du alltid stora svårigheter att komma ihåg? Det mesta, speciellt telefonnummer. Annars har jag som vana att skriva listor – på det mesta faktiskt!

Taggar

21 januari 2009

29 januari 2009

LIKNANDE INLÄGG
3 kommentarer
 1. Svara

  Linda

  26 januari 2009

  Hejsan
  Hoppas allt är bra med dig.

  Inne och kikar på dina svar.

  Kram Linda

 2. Svara

  Anki N

  26 januari 2009

  Psss…har du läst din mail?

  Så det finns gott om myggor tror jag!!!

  Tjillevipp

 3. Svara

  Syster Eva

  26 januari 2009

  😀
  Kul att få ta del av din minnes kapacitet … håller med dig, listor funkar bra!

  Må gott/Eva

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 112
 • 787
 • 356 485
 • 2 541
 • 8
 • 3 244
Sök