Utmaningar Webbigt

Tre i veckan

Av
den
19 januari 2009

Rent & fint

1. Hur bäddar du sängen och gör du det varje morgon? Jo vi bäddar sängen varje dag, speciellt eftersom vi sover i vardagsrummet och det skulle se riktigt illa ut med en obäddad säng.
Om jag jobbar så bäddar jag inte på morgonen utan då gör oftast barnen eller sambon det när de kommer hem. Jobbar jag hemma bäddar jag på förmiddagen.
2. Diskar du upp disken direkt efter dig? Lämnar du disk i diskhon? På bänken? Eller får det stå kvar där du satt och åt/fika? När diskmaskinen är tom ska all disk direkt in dit! Om det skulle vara ren disk i den och vi inte hinner/orkar tömma den just då så ska disken sköljas av ordentligt och ställas ner SNYGGT (japp, haha) i diskhon. Trots att maskinen går flera gånger dagligen så har vi alltid fullt med disk – evighetsgöra!
3. Är dina golv så rena att man kan äta mat på dem eller springer dammråttorna runt? Uhhh, nä det skulle jag INTE göra! Där finns både dammråttor och hundhår blandat med lite grus och annat. Jag vill ha en “snabbdammsugare” som jag kallar dem, då skulle golven hållas betydligt renare eftersom man nu drar sig för att dra fram den stora snabeldraken.

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
4 kommentarer
 1. Svara

  Caroline

  19 januari 2009

  Precis en sådan snabbdammsugare som visas på bilden har jag, och den är kanon för att ta smulor och annat smådamm man hittar i huset! :thumbsup:
  Annars måste man ta fram centraldammsugaren, och det är såååå bökigt med den!

  /Caroline

 2. Svara

  Sandra

  19 januari 2009

  Frågor är roliga 😀
  Oftast så brukar jag diska upp allt efter maten (ingen diskmaskin) men det händer i mellan åt att disken får stå till dagen efter.
  Diska är inte det roligaste.

  kramen!

 3. Svara

  Anna-Carin

  20 januari 2009

  Hej! det blir mycket dammsuga när man har djur.Söta valpar.
  Ha det bra //Anna-Carin

 4. Svara

  Marie

  20 januari 2009

  Inne & läser dina svar!

  Mvh Marie :caffienated:

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 232
 • 857
 • 404 623
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök