Djurliv

Torsten the cat

Av
den
23 april 2014

Mammas fina katt Torsten. Här hade han precis lekt sönder en liten mus, sedan tog han en tugga av den, lämnade den på backen och traskade vidare, ganska nöjd…

DSCN6336

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  23 april 2014

  :kiss:

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 136
 • 759
 • 430 825
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök