Av
den
7 januari 2014

Nu har Vanessa åkt hem igen och jag har precis varit och tränat. Försöker träna bort träningsvärken, få se imorgon om det funkade, haha!

Faster Paulina och Vanessa tokar sig i soffan
20140106_193800-MOTION

Nu blir det en tur upp till djuraffären med dogsen, de ska få klorna klippta.

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 75
  • 764
  • 429 468
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök