Vardagsliv

Tjuvstart och planering

Av
den
21 november 2016

Startade morgonen och förmiddagen med att tjuvstarta julpyntet en aning. Satte mest upp belysning och ljusstakar men åhh vilken skillnad det blir, hemmet blir så varmt, ombonat och mysigt!

20161121_184436

Sen åkte jag och jobbade och när det var lugnt mellan samtalen passade jag på att planera julbaket. Ja ni läste rätt, i år tänker jag baka lite, och som vanligt kan jag inte göra något i “lagom” dos.

Min baklista ser ut ungefär såhär: Citronbollar, Ballerinabollar, Juliga cakepops, Skumtomtefudge, Rocky Road, Mars Crispies, Snöbollar, Gräddkola, Chokladbollar med lime och kokos, Pepparkakskola, Knäck, Snickers och Corny crisp.

På söndag ska vi fira Alfonz som nyss fyllt år så det passar ju bra att bjuda på lite adventsfika då.

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 202
  • 1 854
  • 401 258
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök