Utmaningar

Tjejsnack #7

Av
den
24 maj 2009

Fåfänga

1. Hur ofta klipper du dig?
När jag hade långt hår blev det alldeles för sällan, max 2 ggr om året. Men nu med kortare hår måste jag klippa mig oftare, ca varannan månad.
2. Hur ser dina naglar ut?
Just nu är de ganska korta och omålade. Ibland köper jag lösnaglar och jag trivs kanon med långa vita fina naglar, men de håller ju inte i evigheter tyvärr. Vore det inte så dyrt skulle jag gå och få mina naglar “fixade”, men tyvärr ska de ju “underhållas” också.
3. Hur ofta använder du make up?
I stort sett dagligen, iallafall när jag jobbar. Jag känner mig “naken” och blek utan smink men är jag ledig och hemma en hel dag sminkar jag mig inte.
4. Hur ofta köper du nya kläder?
Inte ofta… Någon gång varannan/var trdje månad, men jag “storhandlar” inte kläder, det blir nåt litet billigt plagg då och då.
5. Hur länge står du framför spegeln när du fixar dig?
Beror på, om jag bara fixar mig inför jobbet så tar det väl ca 20 minuter med smink och hår. Vill jag känna mig lite extra “fin” ligger det väl på ca 30 minuter.

Tjejsnack >>

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 211
  • 2 467
  • 406 105
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök