Vardagsliv

Tjejkväll med vin, tapas, snack och mys

Av
den
7 juni 2020

I fredags kväll kom min bästa kompis Jenny hit och vi hade en riktig tjejkväll. Det var första gången hon sov borta utan sin bebis Devin och det var nog välbehövligt.

Vi åt tapas, drack vin (jag vodka såklart) och pratade, och pratade, hela natten, till det plötsligt började bli ljust ute och vi insåg att klockan var halv fyra på morgonen!
Vi satt ute på balkongen hela kvällen/natten, med infravärmen på. Så himla mysigt!

Tack för en himla mysig kväll, det måste vi snart göra om!

 

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 41
  • 1 752
  • 392 708
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök