Film & Serier

Tips på julfilmer

Av
den
30 november 2017

Det finns inte mycket som är så mysigt som att ligga nerbäddad under en filt i soffan med massor av tända ljus och se på romantiska julfilmer i december när snöflingorna dalar utanför fönstret.

Och eftersom jag ligger hemma sjuk så har jag hunnit med ett helt gäng redan.

Jag är ju egentligen inget stort fan av julen. Eller jo, på sätt och vis, det är egentligen köphysterin jag är emot. Jag tycker om den mysiga belysningen, alla tända ljus, julmusiken, maten och att få träffa nära och kära och mysa. Stämningen, den gillar jag. Och sentimentala romantiska löjliga julfilmer ☺

 

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  Karin

  1 december 2017

  Tack för tipset!
  Älskar också såna filmer nu i december, jag har lagt till alla i min lista på Netflix =)
  Krya på dig!
  Kram

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 155
 • 950
 • 430 597
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök