Vardagsliv

Tips på julfilmer

Av
den
19 december 2019

Nu är det dags igen!
Jag har tidigare tipsat om julfilmer men jag har redan börjat fylla på listan så jag tänkte att jag ska uppdatera den lite.

Jag är ju egentligen inget stort fan av julen. Eller jo, på sätt och vis, det är egentligen köphysterin jag är emot. Jag tycker om den mysiga belysningen, alla tända ljus, julmusiken, maten och att få träffa nära och kära och mysa. Stämningen, den gillar jag. Och sentimentala romantiska löjliga julfilmer 🌲

Julfilmer jag sett senaste åren
I’ll Be Home for Christmas
Skönheten i allt
The Spirit of Christmas
A Wish For Christmas
A Christmas Prince
Angels In The Snow
How Sarah Got Her Wings
Holiday
A Christmas Prince – The Royal Wedding
The Princess Switch
Holiday In The wild
Julgåvan
The Holiday Calendar
Angel Of Christmas
Christmas Wedding Planner
Christmas With A View
The Knight Before Christmas
Holiday Rush
Once Upon A Holiday
You Can`t fight Christmas
Pottersville

Har ni något annat tips på julfilmer?

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 53
  • 2 591
  • 402 329
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök