Film & Serier

Kastanjemannen – en av de bĂ€sta serierna jag sett!

Av
den
14 oktober 2021

En ung kvinna hittas brutalt mördad pĂ„ en lekplats, hennes ena hand saknas och ovanför henne hĂ€nger en liten gestalt gjord av kastanjer. Den ambitiösa unga kriminalaren Naia Thulin tilldelas fallet tillsammans med sin nya partner, Mark Hess. De upptĂ€cker snart ett mystiskt bevis tillhörande kastanjemannen – bevis kopplat till en tjej, dottern till politikern Rosa Hartung, som försvann ett Ă„r tidigare och antogs vara död.

”Kastanjemannen” Ă€r en otĂ€ck och mycket spĂ€nnande dansk deckare, som handlar om jakten efter en mördare. Serien hĂ„ller oss tittare i ett jĂ€rngrepp frĂ„n början till slut, och man varken kan eller vill komma undan. Det Ă€r skrĂ€mmande, berörande och ruskigt jĂ€kla bra helt enkelt, och du kommer Ă€lska det!

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! HĂ€r bloggar jag om min vardag i Dalarna, om smĂ„ och stora hĂ€ndelser och annat som intresserar mig. Jag Ă€r en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jĂ€ttebra. PĂ„ fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♄ VĂ€lkommen Ă„ter! ♄

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 57
  • 2 860
  • 406 643
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök