"Jobbigt" Hälsa & Livsstil Livet som farmor och mormor Vardagsliv

Tillbaks till kaoset på jobbet, fryser och känner mig risig

Av
den
5 oktober 2019

Igår var det då dags att återvända till jobbet. Det var ju redan kaos innan jag åkte och jag hade inte förväntat mig att det skulle vara bättre när jag kom tillbaks och det var det inte heller.
250 mail väntade och chefen välkomnade mig med ett: -Välkommen tillbaka, hoppas att du hade en skön semester för det var den sista gången du får vara ledig!
Haha!
Jag jobbade över och kom inte hem förrän strax efter sex, en tuff första dag men jag är såå glad över mitt beslut att börja på en fredag!

Nu måste vi bara vara lite försiktiga på jobbet, både jag och mina kollegor, så vi inte bränner ut oss. Jag var väldigt nära innan resan och jag är så himla tacksam att jag kom iväg. Det behövdes verkligen och vi hade det helt fantastiskt.
Och det känns så roligt att även Paulina är nöjd och glad över resan. Hon har ju också jobbat mycket utan att ha haft semester så hon behövde också lite ledighet. Sen var ju resan en 20-årspresent till henne.

Igår på ett möte på jobbet bestämde vi att jag och min kollega Simon ska åka till Stockholm i början på november för att hälsa på några kollegor. Jätteroligt och jag tänkte passa på att försöka träffa Simon då som faktiskt fyller hela 25 år den 3 november.


Igår när jag var ute på förmiddagsrasten dalade det faktiskt ner snöflingor och nu imorse vaknade jag till -3. Det är alldeles för kallt och jag fryser konstant!

Igår kväll letade jag upp lite varmare kläder, vinterjackan och mössan, men jag fryser ändå, både här inne i lägenheten samt ute.
Vi har strax under 20 grader inomhus och jag skulle åtminstone vilja ha runt 22 grader så jag ska felanmäla det och se om de kan lyckas höja tempen med någon grad iallafall.
Värmefilten används iallafall väldigt flitigt just nu och jag bär den med mig mellan soffa och säng.


Idag ska jag äntligen åka och hämta hem lilla Daniel som varit på kollo hos mamma under tiden vi varit på semester. Det var länge sen han var borta så här länge och nu saknar jag honom. 😍
Anders är snäll och skjutsar mig till Fredriksberg, tack och lov, annars hade jag fått tillbringa hela min helg med att resa och sova över där.

I övrigt blir det en lugn helg. Jag ska blogga en del, kika igenom foton, kanske bygga om bloggen lite och så ska jag laga en del matlådor tänkte jag. 
Jag känner mig inte helt kry. Förutom att jag fryser konstant så har jag extrem värk i kroppen och lungorna känns ansträngda. Känns lite som det brukar göra strax innan en ordentlig förkylning bryter ut, men jag håller tummarna för att det bara är temperaturskillnaden som spökar.

Avslutar med den här söta bilden på barnbarnet Vanessa och hennes bästis på väg till skoldiscot igår kväll. ❤

Update: Jag frågade precis Vanessas mamma ifall tjejerna hade en rolig kväll på discot och fick till svar:
Jaa de hade dom! Fick hem två spralliga tjejer, Vanessa hade vunnit en frisyrtävling och dansat tryckare.
Aaaaw 😍😍😍

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 141
  • 950
  • 430 559
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök