Vardagsliv

Tillbakablick i tiden

Av
den
20 juni 2017

Eftersom jag bara sitter här och väntar på att klockan ska bli 11 så att jag kan hoppa på bussen passar jag på att kika tillbaks lite i bloggen igen.

För ett år sedan gick jag den första utbildningen på jobbet, för att bli växeltelefonist på Landstinget Dalarna.

2014 önskade jag alla en glad midsommar med den här bilden
gladmidsommar

Och jag och Tobbe, Simon och Paulina bjöd hit Jimmy på midsommarmat.

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 120
  • 759
  • 430 802
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök