"Jobbigt"

Tidig morgon och strömavbrott 

Av
den
9 augusti 2016

Klockan fyra inatt ringde klockan! 😯 Den första timmen på jobbet, mellan sex och sju, var riktigt lugn, men vid åtta drog samtalen igång som vanligt.

Vid halv niotiden däremot blev det kaos i växeln pga strömavbrottet. Det ringde in personal från lasarett och vårdcentraler som undrade varför det var kolsvart och hur lång tid det skulle ta, det ringde oroliga patienter och press. Vi kunde ju inte göra mer än att be folk ha tålamod och försöka senare.

När jag kom hem från jobbet la jag mig och vilade en stund. Ligger kvar i sängen med en kopp kaffe och mobilen. Imorgon får jag iallafall sovmorgon, börjar inte förrän klockan halv fem. 😊

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 15
  • 1 771
  • 432 062
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök