Foto Vardagsliv

Tidig morgon, lugn eftermiddag och solnedgång

Av
den
12 januari 2017

Ännu en tidig morgon idag men imorgon har jag äntligen sovmorgon, det ska bli så underbart skönt att få sova ut lite!
Åkte hem efter jobbet och tog en powernap men ställde klockan för att inte missa solnedgången. Oftast jobbar jag när solen går ner, strax efter klockan tre, men jag vill ju så gärna fota fina solnedgångar så idag passade vi på och åkte upp till hoppbackarna strax innan tre.

Tyvärr blev det inte en så fin solnedgång som jag önskade men jag fick till några foton iallafall.

Dan spelar match, jag har redigerat lite foton, druckit kaffe och pratat med Benjamin i telefon. Nu väntar en lugn kväll framför tv och dator…

[foogallery id=”39830″]

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 211
  • 2 467
  • 406 105
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök