Livet som farmor och mormor Throwback Thursday

Throwback Thursday 9/1 2020

Av
den
9 januari 2020

Lite då och då, när jag hinner och kommer ihåg, tänkte jag att det vore kul att köra en throwback thursday med blandat innehåll under 2020. Det är alltid skoj att titta tillbaks och därför är jag glad att jag ännu har mitt bloggarkiv kvar (på saija.se).
Jag är dock fortfarande nöjd med mitt beslut om att starta om bloggen “från början” och på ny domän.

Som jag tidigare skrivit om så har jag passat på att rensa de senaste veckorna då flyttlasset snart går, och då hittar man ju en massa gamla roliga saker, bland annat foton.
Här har jag skrapat ihop några bilder på mig som liten.
Ett album med foton på mig som riktigt liten finns här >>>

Jag skickade några på Messenger till Vanessas mamma igår och bad henne visa Vanessa. Då säger skruttan att hon vill ha alla bilderna utskrivna så att hon kan spara dem 😍 Haha!
Jag lovade henne att allt sparas digitalt och att hon kommer att få tillgång till alla bilder när hon blir lite störrre.
– Jag längtar, svarade hon då.

 

Kommentarer till bilderna finns om man klickar på dem

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 174
  • 2 490
  • 403 076
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök