Throwback Thursday

Throwback Thursday 30/1 2020

Av
den
30 januari 2020

Gamla foton pĂ„ fina mamma och pappa 💓
Alla foton Àr tagna med appen Photomyne som jag bloggat om hÀr >>>

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  31 januari 2020

  Men sÄ mysigt, mÄste nog lÀnka pÄ facebook sÄ mina vÀnner fÄr se. <3

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! HĂ€r bloggar jag om min vardag i Dalarna, om smĂ„ och stora hĂ€ndelser och annat som intresserar mig. Jag Ă€r en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jĂ€ttebra. PĂ„ fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♄ VĂ€lkommen Ă„ter! ♄

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 58
 • 2 860
 • 406 649
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök