Throwback Thursday

Throwback Thursday 23/1 2020

Av
den
23 januari 2020

Det är häftigt med gamla foton. Här är ett gäng på min pappa som liten.
Alla foton är tagna med appen Photomyne som jag bloggat om här >>>

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  23 januari 2020

  Men oh, där var ju jag o pappa din, i det bruna fotot, när du döptes. Minns du din farfar, eller bara farmor?

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 180
 • 2 490
 • 403 116
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök