Produkttester

Testar Dove Duschkräm

Av
den
4 juni 2020

”I samarbete med Dove…”

Jag har fått möjligheten att testa nya Dove Duschkräm.

– Omtanke för din hud i en 100%* återvunnen flaska och alltid med ¼ återfuktande kräm.

Doves duschkrämer Deeply Nourishing, Gentle Scrub, Reviving, Refreshing eller Nourishing Care som alla är snälla mot ditt mikrobiom, fria från sulfater och SLES samt innehåller återfuktande ingredienser som finns naturligt i
huden för mjuk hud och långvarigt närande effekt.

Dove erbjuder en bred serie av dermatologiskt testade duschkrämer för att passa just dina behov och önskemål
för en daglig hudvårdsrutin.

Jag har alltid gillat Dove och även denna. Den doftar gott och känns bra på huden.

Jag som gillar skum testade att ha den i badvattnet men det gick inget vidare så det är nog bättre att bara tvätta sig med den. Kan rekommenderas!

 

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 224
  • 857
  • 404 598
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök