Mat, Bak & Recept Produkttester

Test – Svegros nya ekologiska exotiska örter

Av
den
26 april 2016

Jag har testat Svegros Thaibasilika genom Smartson.
Jag köper sällan färska örter eftersom de blir dåliga så fort men nu när jag fick en så testade jag att ha den i en kycklinggryta och det blev kanongott!

kryddor1

kryddor2

kryddor3

Svegros exotiska örter - Thaibasilika
  • Förpackning
  • Pris
  • Smak
  • Doft
3.5

Sammanfattning

+ Doften
+ Lyx med färska örter i matlagningen

– Dyrt

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 19
  • 1 771
  • 432 073
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök