Produkttester

Test – Lavazza bryggkaffe

Av
den
26 april 2016

I samband med min 40-årsdag bjöd jag på nya Lavazza bryggkaffe som jag fått testa genom Smartson.

 

 

Lavazza bryggkaffe
 • Förpackningens utseende
 • Förpackning
 • Doft
 • Smak
 • Pris
2.6

Sammanfattning

+ God lagom mild smak men ändå smakrikt
+ Exlusivt

– Svåröppnad förpackning
– Dyrt pris

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 91
 • 749
 • 429 955
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök