Produkttester

Test – Innocent Juice

Av
den
5 mars 2016

Jag har testat Innocent Juice clementin & mandarin med fruktkött genom Smartson och här nedan kan du se min recension.

 

* 100% frukt – aldrig från koncentrat, utan tillsatt socker
* 1 portion frukt per 150ml
* 10% av vår vinst går till välgörenhet

cd0c5c7abd90-1601_pos_q1_juice_campaignimages_600x600_promise (1)
 

Innocent juice
  • Smak
  • Förpackning
  • Utseende
  • Pris
3.5

Sammanfattning

Frisk och syrlig i smaken. Den innehöll mycket fruktkött precis som det ska vara.

Bra och snygg förpackning, lätt att öppna och tillsluta.

Dock tycker jag inte att den är prisvärd, det finns godare juicer än denna om man tittar på priset!

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 20
  • 1 771
  • 432 081
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök