Produkttester

Test av Wella Color Motion

Av
den
10 juli 2021

I samarbete med @WellaNordic har jag fått testa detta schampo ihop med tillhörande balsam.

Schampot och balsamet är fuktgivande och hjälper till att återställa hårets kvalitet på ytan och levereras i fin förpackning.

Mitt betyg:
Jag upplever doften som svag men trevlig. Schampot känns inte så drygt, tycker jag fick ta ganska mycket för att få upp ett ordentligt lödder.
Håret känns återfuktat, blir mjukt och får verkligen en fin glans.

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 84
  • 3 293
  • 398 709
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök