Vardagsliv

Test av Swiffer Duster

Av
den
13 april 2020

”Inlägg i samarbete med Swifferduster och Buzzador”

Jag har fått testa en ny sorts dammvippa, Swifferduster. Och det kunde inte komma mer lägligt då jag precis, som ni vet, enbart köpt svarta möbler till mitt nya hem.
Svarta möbler = varenda dammpartikel syns, tydligt!

Jag går runt med våtservetter och torkar var och varannan dag och när jag tröttnar drar jag ner persinennerna, haha!
Det är snyggt med svart men det är ett helsike när solen skiner in på möblerna.
Jag har faktiskt tänkt köpa någon slags dammvippa, just för den dagliga snabba städningen, men så kom jag med i testet av Swifferduster, så himla lägligt!

Swiffer Duster är inte någon vanlig dammvippa.
Swiffer Duster fångar upp och låser in 3x mer damm, hår och allergiframkallande ämnen från dammkvalster, men även från katter och hundar. Swiffers rengöringsdukar har unika fibrer som anpassar sig efter underlaget för att komma åt i skrymslen och vrår, så att du kan avlägsna damm och hår från i stort sett vilken yta som helst utan att sprida runt det i hemmet. Trasornas tjocklek
och särskilda mönster i kombination med den elektrostatiska funktionen gör att de kan fånga upp och låsa 3 ggr mer damm och hår än en fjäderdammvippa.
Perfekt för att avlägsna damm och hår från svåråtkomliga ställen som element, persienner, instrumentbrädor, elprodukter och mycket mer.

Ja ni ser ju mängden damm på hyllan i vardagsrummet

Fram med Swifferdustern och greja runt, väldigt enkelt och snabbt.

Den kommer åt perfekt i trånga skrymslen som annars är jobbigt att komma åt med en våtservett eller trasa, och snabbt går det!

Jag skulle dock ha önskat ett lite längre skaft (kanske utdragbart?) för att nå överallt.

Tadaaa! Rent och snyggt och man kan se på dammvippan att den blir smutsig och att dammet håller sig kvar, iallafall till viss del. Annars brukar det ju gärna vara så med vanliga dammvippor, att man bara rör runt dammet och efter en stund har det lagt sig på möblerna igen.

Jag är nöjd och den här kommer att bli ett superbra komplement till min veckostädning!

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  13 april 2020

  O mamma din är nöjd med swiffer.-moppen, perfekt för alla djurhår som ligger i tussar när matte inte orkar plocka fram dammsugaren! puss

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 96
 • 749
 • 429 986
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök