Film & Serier Vardagsliv

Test av SF Anytime

Av
den
12 augusti 2018

Jag har via Smartson fått testa SF Anytime och hyra 3 st valfria filmer.

Jag valde att hyra:
The girl with all the gifts
Jumanji
Deadpool

Tjänsten är riktigt bra med en hel del nyare filmer som det absolut kan vara värt att betala en slant för. Det är faktiskt riktigt skönt att bara betala för det man faktiskt vill se.

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 93
  • 785
  • 348 104
  • 2 541
  • 8
  • 3 244
Sök