Produkttester

Test av Grumme sköljmedel

Av
den
4 november 2018

I samarbete med Buzzador

Jag har fått testa Grummes sköljmedel Lindblomma och wow vilken härlig doft! Jag ska absolut köpa och testa de andra dofterna också.
Ett stort plus för den klimatsmarta påsen!

Sköljmedlet finns i tre blommiga, väldoftande varianter: Lindblomma, Syrén och Liljekonvalj.

Grummes växtbaserade & vegan-märkta sköljmedel är ett effektivt och drygt sköljmedel som bevarar klädernas fibrer och
ger därmed längre liv åt dina kläder!
Grumme erbjuder ett brett sortiment av produkter inom rengöring, tvättmedel och diskmedel. Deras produkter innehåller råvaror som samtliga är valda med stor omsorg om vår natur och vi försöker att inte använda några onödiga tillsatser. Grummes sköljmedel kommer i en klimatsmart påse istället för flaska och är självklart miljömärkt med Bra miljöval.

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 163
  • 739
  • 403 038
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök