Produkttester

Test av Frankful®

Av
den
10 juli 2021

I samarbete med Frankful så har jag fått testa lite från deras nya tacoserie…

Frankful® har flyttat in i tacohyllan och erbjuder allt som behövs till en riktigt god och klimatsmart tacomåltid. Med Frankful® kan du bjuda både kompisar, familj och klimat på en otrolig klimatsmart tacokväll; tacofärs, vegan ch**se, taco-krydda, tacosåser, tortilla wraps, tortilla crisps och ch**se dipp. Eller varför inte ta med dig tacosen ut i det gröna och bjud på en riktigt god taco-picknik nu när vi närmar oss sommaren?

Frankful® har supergoda produkter noga utvecklade för att lämna lågt avtryck på klimatet och starkt avtryck på smaksinnet. Frankful® gör det lite enklare att äta gott och samtidigt göra skillnad för klimatet. För att framtiden är, och ska förbli spec-TACO-lar!

Läs mer om hela Frankfuls sortiment – Klicka här

Mitt betyg:
Bröden var mjuka, lagom stora och lätta att äta.
Kryddmixen är också bra, utan socker och god smak även fast jag föredrar lite starkare smak egentligen!
Toppen med klimatsmart!

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 46
  • 1 752
  • 392 783
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök