Produkttester Samarbeten Webbigt

Test av BIC 4 Colours

Av
den
24 november 2020

I samarbete med Buzzador har jag fått testa pennan BIC 4 Colours

BIC 4 Colours är en påfyllningsbar kulspetspenna med 4 färger i en och samma penna. Perfekt till att hålla koll på anteckningar, rita, studera eller organisera dina dokument med klara och tydliga färger – svart, blått rött och grönt! Pennan finns i olika färger för allas behov och smak.

 

Nostalgi! Jag visste inte ens att den här typen av penna fanns längre!
Jag fick min penna här om dagen och bestämde mig genast för att ta den till jobbet. Där har jag verkligen nytta av dess olika färger.
Jag tycker om att färgmärka sedan tidigare och min Outlook-kalender är helt färgkoordinerad och alla olika typer av möten och uppgifter har sin egen kategori och färg.

Jag har alltid block och penna liggandes bredvid mig på skrivbordet på jobbet. Här antecknar jag saker som “ploppar” upp i huvudet, ideér och viktiga anteckningar innan jag sedan skriver ner dem i mail, i kalendern etc. Perfekt att kunna använda sig av olika färger!
Jag har redan bestämt att rött självklart ska användas vid väldigt viktiga anteckningar, blått när det är saker jag ska ta tag i senare, den gröna är färgen jag använder när jag behöver anteckna något personligt och den svarta används allmänt.
Då blir det hyfsat enkelt att även sorera mina många gånger slarviga anteckningar som skrivs i all hast!

BIC 4 Colours
  • Design
  • Användning
3.8

Summering:

Pennan känns lite plastig och en uppgradering kanske vore på sin plats? Ett lite mjukare material eller åtminstone ett gummigrepp?
Det är enkelt att byta färg och det är super att den är påfyllningsbar. Bläcket är bra och det blir inga klumpar.

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 77
  • 764
  • 429 472
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök