Produkttester

Test – Arla Ko® Grekisk Yoghurt

Av
den
7 mars 2016

Här om dagen hämtade jag ut Arlas nya yoghurt som jag får testa genom Buzzador.
Jag fick välja mellan passionsfrukt eller vanilj och jag som är galen i vanilj valde ju såklart den, dessutom lät det lite äckligt(?) med passionsfruktssmak i yoghurt (även om jag sett nu i efterhand att den tydligen gått hem bland många).

unnamed

Arla Ko® följer upp succén med den naturella grekiska yoghurten och lanserar nu lyxiga, smaksatta varianter som är milda i smaken. Den högre fetthalten gör att smakerna framhävs och konsistensen känns len och krämig. Yoghurten är gjord på svensk mjölk med en mild grekisk yoghurtkultur och passar utmärkt som frukostyoghurt. Välj att buzza antingen Passionsfrukt eller Vanilj.

 

 

Arla Ko® Grekisk Yoghurt
  • Smak
  • Konsistens
  • Förpackning
  • Pris
3.5

Sammanfattning

Den här yoghurten var riktigt krämig och god fast jag hade gärna haft lite starkare vaniljsmak.
De svarta vaniljprickarna i yoghurten ger en liten känsla av lyx.
Jag tror att den kan vara jättegod att frysa in som glass eller att göra smoothies på.

Jag hade gärna önskat en annan förpackning, gärna med skruvkork och någon bra lösning som gör att man kan klämma ur allt innehåll.

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 27
  • 1 771
  • 432 105
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök