Mat, Bak & Recept Produkttester

Test – Arla Ko® Ekologisk Ost

Av
den
13 mars 2016

Nu lanserar Arla stolt två nya ekologiska ostar, Hova och Tidan. Ostarna kommer från Götene mejeri i Västergötland
och är en hyllning till lokal tradition och ostinnovatören Sven Fenelius. Han var nämligen först i Sverige med
den smarta fyrkantiga och kantfria osten.

Hova är mild och aromatisk medan Tidan är frisk med inslag av sälta. Båda ostarna har gemensamt att de är milda
och ekologiska. De kommer även i storförpackning, vilket gör dem till perfekta familjeostar.

 

Arla Ko® Ekologisk Ost
  • Smak
  • Förpackning
  • Konsistens
  • Pris
3

Sammanfattning

– God ganska mild ost, lite för lite smak för min del
– Lätt att skiva
– Plus för att den är ekologisk
– Dyr

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 165
  • 739
  • 403 050
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök