"Jobbigt"

Telefonikaos och tung dag

Av
den
5 mars 2018

Jag skulle sitta i Landstingets växel idag men efter 15 minuters jobb la hela växeln av! Efter att ha lagt pussel i två timmar blev jag flyttad till kundtjänst. Problemen är fortfarande inte åtgärdade och det är inte alls bra och landstinget har gått upp i stabsläge. Hos oss i växeln blir det ju smått kaos för det är viktigt att alla larmnummer fungerar som de ska, att sjukhusen kommer åt jourerna, att ambulansen kan ringa oss osv.

På Kundtjänst hade vi jättelång kö som alltid på måndagar så jag hade att göra!

Nu sitter jag på bussen på väg hem och när jag kommer hem har jag ännu mer att ta tag i. Mer om det i ett låst inlägg inom kort.

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 12
  • 1 771
  • 432 056
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök