Hälsa & Livsstil Vardagsliv

Tecken på att jag börjar bli gammal

Av
den
21 oktober 2017

Haha! Alltså va faaan…!
Jag tror att jag aldrig mer kommer att få en sovmorgon!

Jag vaknar mellan 5 och 6 VARJE morgon, trots att jag är ledig. Sjukt irriterande!
Jag vill ju soova….

Är det ett tecken på att jag börjar att bli gammal?? 🙄


Och igår var jag till optikern för att göra en synundersökning genom jobbet. Vi har rätt till terminalglasögon om det behövs eftersom vi sitter framför skärmar hela dagarna.
Och med tanke på min historia med huvudvärk och migrän så kände jag att jag ska passa på då jag inte behöver betala själv.

Optikern testade synen och påtalade att jag borde ha glasögon som funkar för både längre och kortare avstånd, såna där “delade”. Jag suckade och tyckte att det lät jobbigt och då skrattade han och sa att vi kan vänta med det men det kommer att bli nödvändigt när jag blir äldre (om några år). Ptft! 😁

Nåja, nya glasögon blir det iallafall och han la lite extra krut på skärpa på nära håll vilket känns bra.
Bågarna blev nästan identiska med de jag redan har, svarta fast lite mer glansiga, de jag har nu är ju nästan helt matta.
Jag kunde ha lagt till någon krona själv för att få lite snyggare bågar men det är inget jag känner att jag har råd med just nu. De får duga och huvudsaken är ju att jag ser ordentligt på jobbet!

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  23 oktober 2017

  Finns det fortfarande delade glas? Jag trodde inte det… Men det är bra att du i alla fall eliminerar risken för migrän genom att du inte ser ordentligt på jobbet. Tyvärr måste jag säga att om tjugo år sidådär så kommer du fortfarande att behöva hålla på o joxa med glasögon om du inte haft råd att laseroperera. Jag tycker du skaffar den där rika mannen, NU

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 150
 • 739
 • 402 969
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök