"Jobbigt" Vardagsliv

Teammöte

Av
den
1 november 2019

Ju längre jag väntar med att “blogga ikapp”, desto svårare blir det så jag kör bara på helt enkelt.

Jag sitter på bussen på väg till jobbet och klockan är sju på morgonen, passar på att blogga från mobilen. Jag har inte öppnat min dator hemma på flera veckor.

Igår kväll hade vi iallafall teammöte på jobbet. Alltid lika trevligt! Vi har precis slagit ihop två enheter till en större kundtjänst och det känns jättebra.

Vi bjöd på smörgåstårta och fika och jag hade förberett en teamaktivitet.

Gruppen delades in i mindre grupper och sedan fick de en varsin påse med ett litet pussel i och med instruktionerna att det lag som först var klar med hela sitt pussel hade vunnit.

Vad de inte visste var att jag hade bytt ut några pusselbitar i varje pussel!

Förvirringen när de inte fick ihop det! 😁

Till sist förstod de att de var tvungna att samarbeta mellan grupperna för att få ihop sitt pussel och det blev ett himla spring ett tag 😂

Övningen gick ju givetvis ut på att samarbeta med varandra, vilket vi redan idag är duktiga på! 😊

Jag var hemma strax efter nio igår kväll och nu känns det mer än skönt att det är fredag och snart helg. Veckan har varit galen!

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 27
  • 741
  • 429 265
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök