Hem Ljuva Hem Kök Samarbeten

Tchibo Dish Buddy

Av
den
4 februari 2020

”I samarbete med Tchibo”

Perfekt att jag blev testpilot på just denna när jag flyttade och plötsligt blev av med min diskmaskin! 😀

Med denna 3-i-1-diskborste från Tchibo blir diskandet lekande lätt. Den tärningsformade diskborsten har tre olika sidor som kan användas på praktiskt taget alla ytor och all
smuts. Den kan fyllas med diskmedel och genom ett litet fönster ser man hur mycket som finns kvar, och med ett knapptryck kan man dosera mängden precist.
Till skillnad från vanliga borstar kan denna mångsidiga disktärning göra rent utan att det krävs mycket ansträngning.

Kan användas på 3 olika sätt
En sida har en robust plastborste för grundlig rengöring. Den andra sidan har små silikonpiggar för skonsam rengöring av ömtåliga ytor, såsom skikt i pannor och kastruller. Den tredje sidan har en skrapa för borttagning av smuts som sitter hårt. Silikonöverdraget är känns behagligt i handen.

Enkel att fylla
Den inbyggda diskmedelsbehållaren med skruvlock är lätt att fylla på. Genom ett litet fönster ser man hur mycket som finns kvar, och med ett knapptryck kan man dosera mängden precist. Detta är helt enkelt en mångsidig kub för tvättning, diskning och rengöring av olika slag. Borsten kan även fyllas med fläckborttagningsmedel och användas för att förbehandla envisa klädfläckar innan de åker i tvättmaskinen.

 

Jag har även en rabattkod hos Tchibo som ger dig 10% rabatt!
Använd koden BUZZ10. Koden är giltig till och med 200229 (gäller ej kaffeprodukter).

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 87
  • 3 293
  • 398 779
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök