"Jobbigt"

Tävling – vems arbetsplats?

Av
den
3 april 2020

Iadg har vi bara en telefonist från vårt team på plats på kontoret, resten jobbar hemifrån.
Det känns jätteskumt och tomt och för att vi inte ska tappa vår fina laganda måste jag försöka ordna lite aktiviteter som vi kan göra trots avstånd. Jag har bett alla att skicka in en bild på sin nuvarande arbetsplats och i nästa vecka ska vi köra en gissningstävling. Lite klurigt trots allt 😁

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 26
  • 741
  • 429 260
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök