Vardagsliv

Tappat hopp och lite darrig

Av
den
12 december 2017

Dagarna går och jag blir mer och mer nervös och otålig. Jag är inte en person med bra tålamod, inte alls faktiskt…
Jag vill ha svar. Oavsett om det är positivt eller negativt, ett negativt svar är bättre än inget. Då slipper jag gå runt och fundera och vänta.
Och nu när dagarna bara gå och jag inte hör något så tappar jag hoppet lite.
Nåja, jag kan inte göra annat än fortsätta vänta….

Hela eftermiddagen idag har jag känt mig darrig och skakig i kroppen, det liksom kryper i kroppen på mig. Jättesvårt att förklara… lite som myrkrypningar men ändå inte. Skitskumt och fruktansvärt jobbigt, jag bara hoppas att det inte kommer att påverka nattsömnen och att det går över tills imorgon. 😟

Imorgon ska vi ha jullunch på jobbet, det innebär lite julmat i matsalen på jobbet, inte så fancy men bättre än inget 😋

Nu längtar jag faktiskt efter julen, eller mest efter lite ledighet även fast jag inte får mer än 3 dagar i sträck. Men jag har insett att det blir skitstressigt med inhandlingen av mat. Jag hade först tänkt att beställa hem mat från Ica, med hemkörning, men då måste jag beställa typ nu och jag får ju inte lön förrän den 21:a.

Både på torsdagen och fredagen jobbar jag sent så då hinner jag inte iväg och handla så alternativet är att åka till Ica Maxi dagen innan julafton, alltså på lördagen, och handla och sen ta en taxi hem. Nackdelen är att troligtvis måste jag då handla tillsammans med halva Faluns befolkning! 😩 Dessutom finns risken att det är massor som är slut. Jag minns förra julen då Dan och jag åkte runt halva Falun för att leta efter gravad lax. Ingen jul utan gravad lax! Men det var slut överallt och jag tror att vi besökte 4-5 butiker innan vi till slut hittade lax på Lidl!

Äh väntar med att stressa tills nästa vecka 😀

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  15 december 2017

  Tror du inte alla handlat klart dagen innan julafton? Kan vara ekande tomt i butikerna, önsketänkande? Jag har köpt sill, revben, stekt köttbullar, lax har jag inte hittat till vettigt pris så det kanske får vara…jag behöver en skinka, kanske en julost till för den jag har är snart slut, och kanske några burkar grisfötter till…Jansson ska lagas, men anjovisen är i hamn. Kom hit vettja! Hyr en tågvagn eller nåt, saknar er, vill ha er här, allihopa

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 184
 • 894
 • 431 581
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök