Vardagsliv

Takida på Bowlingen

Av
den
17 mars 2019

I fredags gick jag och Paulina på Takida på Bowlingen.
Inte för att Takida egentligen är några favoriter, det finns några riktigt bra låtar men dessvärre låter allt annat ungefär likadant, men mest för att det inte är så ofta det är spelningar som passar mig.
Det var trevligt men… utsålt = galet mycket folk!

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 228
  • 857
  • 404 609
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök